fbpx

"Самопоміч" заявила, що не голосуватиме за керівництво облради, визначене кулуарно

Політика 09:40, 07.12, 2015

Напередодні нинішньої установчої сесії Івано-Франківської обласної ради 7-го демократичного скликання обранці від "Самопомочі" заявили про кулуарне обговорення кандидатур на керівні посади в раді.

"Процеси, що передують цій події, заставляють ставити під сумнів ті надії людей, з якими вони віддавали свій голос на виборах. Знов відбуваються кулуарні домовленості, торги посадами. Причому у цих переговорах беруть участь особи, які до обласної ради не мають жодного стосунку, більш того, деякі з них підпадають під люстрацію. Чому ці обговорення не публічні? Чому від цих процесів відмежували громаду Прикарпаття?" – йдеться в заяві.

У "Самопомочі" назвали ці дії неповагою до виборців.

"Кулуарність і дерибан посад – це найгірші традиції української політики. Тому "Самопоміч" публічно заявляє про свою категоричну позицію не підтримувати кандидатів, яких визначали у "темних" кабінетах. Закликаємо депутатів інших фракцій сповідувати чесність та відкритість, виправдати надії людей на нову якість місцевої політики, не дати обласній раді вчергове стати на старі політичні граблі", – заявляють у "Самопомочі".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: