fbpx

Селянин лопатою забив "чупакабру". ФОТО

Суспільство 22:28, 24.06, 2016

У Хотинському районі Чернівецької області чоловік лопатою забив невідомого звіра. Люди вважають, що це чупакабра.

"Чупакабра вийшла на полювання, я її спіймав у себе на подвір'ї, – розповів Іван, житель села Рукшин,  кореспонденту Укрінформу.  Тварина давно вже робила біду у нашому селі, відкривала клітки і з'їдала домашню птицю, кролів".

Все село тепер у паніці, дивний звір злякав своїм виглядом мешканців.

"Це була істота з довгим тулубом та ще довшим хвостом, вуха довгі, короткі передні лапи, зуби дуже гострі і їх багато",  розказує Віктор, місцевий житель.

Ветеринари спочатку припустили, що це – лисиця, але після огляду дійшли висновку, що це зовсім інша тварина, яка поки назви наукової немає.

1

"Тварина, яку нам привезли з Рукшина, нагадує африканську лисицю. Проте як для цього виду в неї надто довгі вуха і кігті",  розповідає Валерій Допіряк, завідуючий Чернівецької регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини.

Ветеринари відзначають, що хижак дуже сильний, адже сам відчиняв клітки. Завдяки довгим заднім лапам з легкістю долав високі огорожі.

"Що це за тварина  сказати не можу. Може, мутована лисиця,  припускає Валерій Допіряк. – Схожа тварина вже потрапляла нам до рук, декілька років тому таку ж спіймали в селі Чагор, біля Чернівців".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: