fbpx

Сесія міськради затвердила проект забудови території "Промприладу" в Івано-Франківську

Суспільство 15:33, 21.10, 2016

Детальний план забудови території (ДПТ) заводу "Промприлад" розглянули і погодили міські депутати Франківська.

Із зауваженням до ДПТ на сесії міськради виступив голова бюджетної комісії, свободівець Роман Онуфріїв. Він вимагав, щоби в першу чергу був збудований багаторівневий паркінг. 

Читайте: Проект забудови території "Промприладу" успішно пройшов громадські слухання

"Місто хоче, щоби багаторівневий паркінг будувався у першу чергу", – наголосив Онуфріїв.

КУРС писав, що архітектурну концепцію кварталу розробило відоме архітектурне бюро архітектора Віктора Зотова Zotov&Co. Забудовувати територію буде компанія "Спілка забудівників", яка уклала відповідну угоду з акціонерним товариством "Промприлад" 2 роки тому. 

Директор Спілки забудовників Микола Филюк повідомив, що у першому кварталі наступного року запустять 80 підземних і 70 наземних паркомісць. Торговельно-розважальний комплекс буде функціонувати з 6-поверховим паркувальним комплексом.

Більшістю голосів сесія затвердила ДПТ. 

Нагадаємо, 11 липня цього року Івано-Франківська міська рада дала дозвіл на розроблення детального плану території кварталу в межах вулиць Андрія Мельника – Академіка Сахарова – Євгена Коновальця – Січових Стрільців у Івано-Франківську.

21 липня містобудівна рада висловила низку зауважень до проекту і запропонувала внести до нього зміни до винесення на громадське обговорення. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: