fbpx

Шахраї видурили у довірливих прикарпатців майже 90 тисяч гривень

Суспільство 18:28, 14.12, 2016

Вчора жертвами шахраїв стали три мешканці Івано-Франківщини.

У першому випадку до рук шахраїв потрапила 44-річна жителька Долини. Жінка розповіла, що напередодні їй на мобільний телефон подзвонив невідомець, який представився працівником місцевого банку. Під час спілкування з потерпілою зловмисник увійшов у довіру і шахрайським шляхом заволодів її коштами в сумі 35 тисяч гривень, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Цього ж дня до поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця, котрий повідомив, що його матір ошукали шахраї. Як з’ясувалося, до жінки на її мобільний телефон подзвонив псевдополіцейський та повідомив, що її син потрапив до поліції за зберігання наркотиків. І щоб "вирішити питання", потрібно було негайно перерахувати кошти в сумі 26 500 гривень. Після почутого перелякана жінка одразу ж перерахувала через термінал вказану суму. В подальшому, зателефонувавши синові, заявниця зрозуміла, що її обдурили.

У тенета шахрая також потрапив і 58-річний мешканець Надвірної. Чоловік повідомив, що мав намір придбати автомобіль ще у вересні і на рахунок продавця перерахував кошти в сумі 28 тисяч гривень, але автомобіль по цей час не отримав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: