fbpx

Щасливчики з Прикарпаття та Львівщини виграли квартири у Києві

Суспільство 09:12, 24.01, 2015

Завершилася новорічна акція лотереї "Лото-Забава", в якій було розіграно 2 квартири в елітному житловому комплексі Києва.

 

Зокрема, ключі від першої квартири дісталися гравцеві з Івано-Франківська, а через тиждень ще одну квартиру виграла мешканка міста Червонограда Львівської області. Про це повідомляє прес-служба лотерейного оператора "МСЛ", пише ЗІК.

Обидва переможці відвідали студію "Лото-Забава", де їх особисто привітали ведучі, вручили виграшні сертифікати. Обидва виграшні лотерейні квитки були куплені як подарунки своим рідним.

До Києва на вручення сертифіката приїхали Віктор – переможець з Івано-Франківська – разом з дружиною Уляною та маленькою донькою Юлією.

У студії чоловік розповів, що в "Лото-Забава" грає практично з першого тиражу,  для їхньої сім’ї гра в лотерею – приємна традиція.

Відразу після ефіру в студії переможці змогли особисто відвідати свої нові квартири. Кожна оцінюється в понад 600 тисяч гривень. Обидві квартири розташовані в елітному житловому комплексі на вулиці Клавдієвській поруч зі станцією метро "Академмістечко".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: