fbpx

Ще два мости Снятинщини замайоріли жовто-блакитними кольорами

Суспільство 09:39, 09.07, 2014

За кілька днів з ініціативи громадських активістів, підприємців та місцевої влади на Снятинщині у жовто-блакитні кольори розфарбували ще два мости.

Як повідомили КУРСу у прес-службі Снятинської РДА, з ініціативи голови районної державної адміністрації Дмитра Дякура в рамках Всеукраїнської акції "За Єдину Україну" у Снятині відбувся флешмоб з метою перефарбування моста через річку Прут в кольори національного прапора нашої держави.

До акції долучилися державні службовці різних структурних підрозділів райдержадміністрації, завідуючі бібліотек, будинків культури та клубів району, представники Осередку Снятинського Пласту – НСОУ, члени організацій "Правий сектор" Снятинського району та представники підприємств, установ та організацій району.

Снятинська філія "Райавтодору" закупила жовту та блакитну фарбу для фарбування мосту.

Голова районної державної адміністрації Дмитро Дякур подякував усім учасникам благодійної акції. 

 "Щиро вдячний вам за підтримку в цій благодійній справі. Ми повинні проявляти свою любов до Батьківщини такими, хоч і маленькими, та все ж важливими, вчинками", – зазначив Дмитро Дякур.

Також нещодавно громада села Заболотів долучилася до патріотичного флешмобу з розфарбовування мостів у кольори національного прапора.

Ініціатором акції став місцевий активіст Петро Будник. Акцію підтримали також селищна рада та місцеві підприємці, які профінансували фарбу та все необхідне для здійснення задуму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: