fbpx

Щоб допомогти хворій на рак матері 4 дітей, франківські волонтери виставили на аукціон картину

Суспільство 23:15, 17.06, 2016

Калуський художник Володимир Безрукий пожертвував полотно для допомоги 36-річній землячці Мирославі Малинці.

Аукціоном і допомогою хворій жінці опікуються волонтери з гурпи "Поранені SOS". 

"Мене страшно вразила історія цієї родини. Рак у мами із 4 дітьми (16-річного Владика, 10-річну Таню і п’ятирічних двійнят Сашу і Настю). Це ж маленькі діти. Вони навіть не розуміють, що з мамою! 

Останнім часом буваю в онкодиспансері і бачу пусті погляди людей, які в довгих чергах чекають на аналізи, обстеженя. Кожен чекає на свій вирок. Важка тишина і гіркий комок в горлі. Але рак – це як війна, сама людина не може впоратися, дуже важлива підтримка і допомога людей, віра, молитва і як не дивно сміх, не панікувати. Треба зібратися з силами і вступити у боротьбу. Обрати свою зброю. 

Прикро, але у нашій державі люди, які хворі на рак, фінасово взагалі не захищені, держава не спроможна забезпечити навіть мінімум. Просто кидає людей на безнадію.

Ми повинні допомогти цій родині. Картина  пожертва художника ‎Володимира Безрукого‬Ціна: 250 – 300$ (на хімію) – всі кошти на лікування Мирославі",  написала Наталія Сербин.

Нагадаємо, допомоги потребує онкохвора мама 4 дітей з Калуша. Мирослава Малинка перенесла операцію з видалення пухлини молочної залози. Зараз хвороба повернулася.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: