fbpx

Шевченко відхрещується від провокацій проти Ляшка у Франківську

Політика 18:46, 17.10, 2014

"Хочемо офіційно заявити, що ні кандидат, ні штаб кандидата до сьогоднішніх подій не мають жодного відношення. Пан Ляшко є не цікавим для нас ні як політик, ні як шоумен, тому привертати додаткову увагу до його персони було б з нашої сторони неправильно", – повідомила прес-служба кандидата у народні депутати Олександра Шевченка.

"Хочемо звернутись до пана Ляшка та порадити не використовувати сумнівні методи ведення передвиборчої кампанії, адже брехня та маніпуляції ще ніколи не давали позитивного результату. До слова, як ми довідалися пізніше, "постріли" в радикала, який, прилетів до Івано-Франківська на чартері в супроводі десятка охоронців, справді були, але традиційними вже для Івано-Франківська яйцями", – йдеться в повідомленні.

Однак варто зауважити, що серед молодиків, що намагалися перекричати виступ Олега Ляшка і закидати його яйцями, були саме волонтери Олександра Шевченка. 

 

 

 

 

Нагадаємо, Олег Ляшко заявив, що на віче в Івано-Франківську в нього стріляли, і звинувачує в організації провокацій кандидата в депутати Олександра Шевченка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: