fbpx

Школярі у Франківську не доїдають – батьки критикують харчування у школі №21. ФОТОФАКТ

Суспільство 19:51, 24.02, 2017

Йдеться про безкоштовні обіди для учнів початкових класів у Івано-Франківській школі №21. Діти залишили їжу на тарілках, батьки бачать причину у низькій якості харчування.

"Ось що залишається на тарілках у дітей після обіду у школі №21 (обідали 1 і 2 класи), – пише мама школяра Наталія Зиман. – Суп водянистий, декілька крупинок перловки, шматочки качанів від капусти і картопля, яку діти повиловлювали і з'їли.

Другу страву розковиряли вилками, а подекуди і не торкнулись. Рис розвараней, злипся грудочкою в клейстер, риба рихла за структурою, явно розморожена і заморожена повторно (можливо і не раз), товстий шар кляру, де смак тіста перебиває і саму рибу.

Єдиний продукт на тарілці з хорошим смаком – салат "Загадка", свіжу капусту і бурячок важко зіпсувати".

"Це залишки їжі, – прокоментувала мама фото, – які, надіюсь, не йдуть на повторне використання, бо відходи зі сніданків ми чомусь не побачили…"

Нагадаємо, цього тижня "Мами Прикарпаття" перевіряли, як харчуються діти у франківських школах. 

Відтак, директори франківських шкіл виступили проти батьківських перевірок харчування, якщо вони не погоджені з Департаментом освіти.

Нагадаємо, минулого року комісія освіти і науки міськвиконкому Івано-Франківська перевірила організацію харчування учнів у 12 загальноосвітніх навчальних закладах Івано-Франківська. Суттєві недоліки було встановлено в трьох закладах: ЗОШ № 21, 22, 24. 

Читайте також: Шкільні обіди в країнах світу: де дітей годують найгірше? ВІДЕО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: