fbpx

Шокуючі зізнання тату-майстра, який жорстоко зарізав студентку з Коломиї. ВІДЕО

Суспільство 10:05, 02.07, 2016

Тату-майстер, який в Умані жорстоко зарізав Анну Павленко з Коломиї, розповів у суді, як і для чого убив дівчину. Ексклюзивні кадри зі слідчого експерименту та шокуючи зізнання підозрюваного.

Як писав КУРС, дівчина навчалася на четвертому курсі Уманського Державного педагогічного університету ім. П. Тичини. Її з перерізаним горлом у власній квартирі знайшли батьки.

Почути зізнання Віталія Прокудіна, якого підозрюють у жорстокому вбивстві Анни Павленко, прийшли близько сотні людей, йдеться у сюжеті "Надзвичайних новин".

У суді Віталій розповідає, як того вечора потрапив до студентки Ані. Дівчина чекала із подругою, обоє пили вино. Майстер на пропозицію випити ніби відмовився, бо мав обом робити татуювання. Коли подруга поїхала додому, він набив Ані тату і вже хотів іти. Однак дівчина начебто наполягала на тому, щоб майстер залишився на ніч. А коли Віталій відмовився, почала кричати і ображати його.

"Вона підбігла і вдарила мене рукою по обличчю. У нас зав’язалася сварка. Вона далі почала мене ображати. Ти заіка, ти імпотент…" – розповів вбивця.

Він заїкається ще з дитинства, того вечора докори дівчини неабияк його образили. Це і викликало неконтрольовану агресію. Отямився, коли побачив поряд закривавлене тіло дівчини. Утім, пояснити, звідки в нього взявся електрошокер і ніж, не може. Чому завдав дівчині аж 20 ударів ножем – також, і в залі суду йому стає зле.

Лікарська допомога йому виявилася не потрібною, на відміну від матері вбитої, яка від переживань ледь не втратила свідомість. Допит продовжили, але тактика підсудного виявилася незмінною: "Нічого не пам’ятаю". Пояснити мотиви вбивства не може. А золото та техніку виніс, каже, щоб зімітувати пограбування.

На відео зі слідчого експерименту Прокудін розповідає, що вони були знайомі і напередодні вбивства зустрічалися, гуляли і навіть чаювали у Ані вдома. У неї була дорога техніка та чимало золотих прикрас. Саме тоді у нього закралися наміри пограбувати студентку. Тож наступного дня, окрім набору для татуювання, він прихопив кухонний ніж та електрошокер.

Віталій навіть не згадує про конфлікт із жертвою чи образи у свій бік. Він і справді після того, як зробив тату, взувся та одягнув куртку. Дівчина у цей час мила на кухні посуд, коли вибігла, щоб провести майстра, той вдарив її у шию електрошокером. Він щонайменше тричі вдарив жертву струмом, потім бив руками по обличчю і голові. Дівчина упала на підлогу, та свідомість не втратила. Тоді майстер тату сів зверху, витягнув із рукава кухонний ніж і почав колоти клієнтку у груди. Він буквально зрешетив лезом тіло молодої дівчини.

Коли дівчина перестала подавати ознаки життя, душогуб позривав із тіла Ані всі золоті прикраси та вимив їх у ванній разом із ножем. Після того забрав із квартири цінну техніку, закрив її на ключ та побіг додому, де його чекала коханка.

1

Захисник потерпілих каже, що вигадки Віталія Прокудіна про образи і втрату пам’яті – це тактика його адвокатів. Мовляв, доказів його вбивства більш ніж достатньо.

Родичі вбитої Ані наполягають на найтяжчому покаранні для злочинця. А також розслідування ймовірної участі його співмешканки. Відомо, що обвинувальний акт за фактом збуту крадених речей уже направлений до суду.

Нагадаємо, суд над вбивцею Анни Павленко розпочався на початку квітня.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: