fbpx

Штаб Насалика намагається підкупити громадський рух "ЧЕСНО" в Івано-Франківську. АУДІО

Суспільство 20:15, 23.10, 2015

Про це на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук повідомив громадський активіст Максим Кицюк.

Максим Кицюк виклав у Фейсбук звуковий файл розмови з ознаками підкупу.

"Нормально, підросли хлопці. Тарас навіть поправився. Кажуть: поговори з хлопцями. – На рахунок чого?  На рахунок висвітлення свого аналітичного заключення по телебаченню чи як… з ухилом за нашого кандидата. Якщо ви поділяєте цю точку зору",  звертаючись до координатора руху "ЧЕСНО" на Франківщині Віталія Світлика говорить його співрозмовник.

"Я обурений!"  прокоментував аудіофайл громадський активіст.

"Мого друга Віталій Світлик, який координує Громадянський рух ЧЕСНО на Прикарпатті, намагалися підкупити зі сторони кандидата Ігор Насалик з метою отримання аналітичного матеріалу з "ухилом на сторону Ігоря Насалика" від імені Руху "Чесно". Я попросив Віталія надати копію запису мені і вирішив якомога швидше опублікувати цей факт.

На записі говорять Віктор Данилюк  керівник місцевої філії банку "Хрещатик", який за його цитатою представляє "неофіційний штаб" кандидата від Блок Петра Порошенка на посаду міського голови нашого Івано-Франківська, та сам Віталій. Пан Данилюк згадує, що ця зустріч ініційована після спільної вечері пана Насалика, пана Bogdan Lesjuk та Віктора Данилюка. Більше того, двічі під час розмови він пропонував оплатити послуги, в тому числі в координації з керівництвом штабу, який володіє ситуацією.

Допоки Віталій Світлик очікує висновок експертів Руху "Чесно" зі столиці, час останніх серйозних політичних заяв підходить до кінця. І я, на власний розсуд, з урахуванням важливості даного факту та неприпустимості протизаконної поведінки представників кандидатів та самих кандидатів, вирішив повідомити в єдиний можливий для мене спосіб громаду міста про кричуще порушення виборчого законодавства та спробу підкупу громадських активістів міста для лояльного висвітлення програми кандидата від партії Президента. Я вже мовчу, що треба бути повним довбнем, аби намагатись "домовитись" з Рухом "Чесно" про нечесну гру.

Вважаю, що уся "Солідарність" Прикарпаття має офіційно висловитись проти таких методів та публічно оголосити про недовіру кандидату Ігорю Насалику.

Вважаю, що це дуже серйозно, тому викладаю запис в мережу. Слухайте та усвідомлюйте, як нас "розводять, як кошенят",  написав Максим Кицюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: