fbpx

Сільська рада Угринова ініціює відновлення сплати до місцевих бюджетів ринкового та транспортного зборів

Суспільство 14:15, 11.01, 2016

Угринівська сільська рада звернулася до голови Івано-Франківської обласної ради Олександра Сича, щоби на всеукраїнському рівні запропонувати відновлення сплати до місцевих бюджетів ринкового та транспортного зборів.

300 тисяч гривень надходжень до бюджету втрачає Угринівська сільська рада через скасування ринкового збору та 250 тисяч гривень у рік – через скасування транспортного збору. Останній був скасований ще у 2011 році.

Про це йдеться у зверненні від Угринівської сільської ради, яке надійшло на ім’я голови облради Олександра Сича.

Звернення на сьогоднішньому засіданні розглянула комісія облради з питань регіональної політики, децентралізації та розвитку місцевого самоврядування.

У документі йшлося про те, щоби обласна рада прийняла звернення до Верховної Ради із пропозицією повернути ринковий та транспортний збори. Сільський голова Угринова Н. Вівчаренко, щоби захистити права сільських громад на законодавчому рівні, запропонував у зверненні перелік можливих кроків.

Член комісії Василь Скрипничук запропонував опрацювати документ, щоби в кінцевому результаті оцінити усі пропозиції сільської ради. Звернення Угринівської сільради розглянуть разом з представниками відповідних управлінь на наступному засіданні комісії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: