fbpx

Сільські голови отримують фальшиві листи від Дерев'янка. Нардеп звернувся до правоохоронців

Політика 17:19, 16.12, 2016

Від імені народного депутата від партії "ВОЛЯ" Юрія Дерев'янка невідомі особи відправляють фальшиві звернення сільським та селищним головам з пропозицією надати благодійну допомогу.

Про це повідомила прес-служба нардепа.

Юрій Дерев’янко заявив, що ці документи підроблені та надсилаються з метою перешкодити його діяльності.

За його словами, протягом кількох останніх днів голови сільських та селищних рад Надвірнянського, Богородчанського та Косівського районів повідомляють, що їм надійшли звернення від імені Юрія Дерев'янка з пропозицією про надання благодійної допомоги, сертифікат, інструкція про процедуру отримання коштів та форма згоди на отримання благодійної допомоги.

Юрій Дерев'янко заявив, що зазначені вище документи він не надсилав, вони підписані не ним, надруковані зловмисниками на підроблених бланках, засвідчені печаткою, що не збігається з печаткою політичної партії "ВОЛЯ".

Ці факти свідчать про підробку невідомою особою підпису народного депутата України, про виготовлення підроблених печаток та використання завідомо підроблених документів у своїх інтересах.

"Це цілеспрямована кампанія з дискредитації мене як народного депутата, що покликана ввести в оману місцеві громади та створює перешкоди в моїй діяльності як народного депутата України", – обурився Дерев'янко.

Нардеп вже надіслав депутатські звернення до правоохоронних органів з проханням встановити особи злочинців та притягнути їх до кримінальної відповідальності.

Зокрема, депутат просить Національну поліцію Івано-Франківської області:
1. За результатами розгляду цього звернення внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинене кримінальне правопорушення та розпочати досудове розслідування.
2. З метою одержання та перевірки доказів провести всі необхідні слідчі та інші процесуальні дії, у тому числі вилучити поштові конверти та документи, що містились у них, які начебто надіслані мною та про які вказано у цьому депутатському зверненні, провести їх дактилоскопічну та технічну експертизу.
3. Встановити винних осіб та притягнути їх до кримінальної відповідальності.
Дерев'янко звернувся до органів місцевого самоврядування та місцевих жителів з проханням не дати злочинцям ввести себе в оману. 

"У випадку отримання таких листів не вчиняйте дій, про які Вас просять в листах, та негайно повідомляйте про це за телефоном (03475)2-80-20 або за адресою: вул. Грушевського, 18 а, м. Надвірна, Івано-Франківська область", – закликав народний депутат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: