fbpx

Сім команд з Івано-Франківська змагалися у науково-пізнавальній патріотичній Програмі "Чорний ліс - 2017"

Суспільство 09:50, 21.06, 2017

За підтримки Департаменту молодіжної політики та спорту, департаменту освіти та науки спільно з Івано-Франківським благодійним фондом "Кікбоксинг проти наркоманії та дитячої злочинності" в селі Козина Тисменицького району пройшов ІІ етап міської молодіжної науково-пізнавальної патріотичної Програми "Чорний ліс - 2017".

Участь у змаганнях взяло 7 команд загальноосвітніх шкіл обласного центр. За 5 днів учасники Програми взяли участь у багатьох конкурсах, зокрема вікторині на знання історії визвольних змагань, конкурсі ерудитів, які провів президент клубу метикуючих Володимир Макаров. Була й пізнавально-практична частина, під час якої чорнолісівці складали та розкладали зброю, стріляли з дрібнокаліберної зброї, пройшли змагання з футболу, інформує прес-служба Івано-Франківського МВК.

Завітали в табір і працівники патрульної поліції, які пригадали дітям правила дорожнього руху, а також нагадали, що запорукою гарного відпочинку на літніх канікулах є сумлінне дотримання ними правил безпечного перебування біля водоймищ, у побуті та поблизу проїжджої частини. Діти розпитували про роботу патрульних, розглядали службовий автомобіль, спецзасоби, а поліцейські провели дітям заняття з тактики самозахисту.

Також в рамках програми проведені конкурси представлення, пісні і строю, пластики лісу, стінгазети, лісових кашоварів та інші. Вихідними, в час між змаганнями, в гості до дітей завітали батьки, які залишились дуже задоволеними умовами та програмою табору.

За результатами змагань перше місце посіла команда ЗШ № 7 "Незламні". Другими стали хлопці та дівчата з команди ЗШ №28 "Спадкоємці", третє місце посіла команда гімназії № 2 "Козацький Герць".

Загалом табір пройшов в дуже дружній та теплій атмосфері з дотриманням дисципліни, техніки безпеки та всіх правил перебування в таборі. Усі діти здорові та радісні повернулись додому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: