fbpx

Слон на автомийці в Івано-Франківську: відкрилася таємниця фото, що підкорило мережу

Стиль життя 20:18, 03.06, 2017

Слон, якого купали на автомийці в Івано-Франківську, провів багато часу в дорозі у жаркій вантажівці. Водними процедурами тварині намагалися збити температуру.

Про це "Обозревателю" повідомила активістка UAnimals Діана Соловей.

Нагадаємо, нещодавно мережу шокувало фото зі слоном, якого купали на автомийці в Івано-Франківську, яка розташована біля торговельного центру "Арсен".

Знімок водних процедур тварини на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікувала користувачка Олена Біла.
 

"21 століття. Слона миють в автомийці в Івано-Франківську", – підписала вона фото.

1

Як зазначила активістка Соловей, у дирекції автомийки банні процедури слона пояснили сильною спекою, що могла завдати шкоди здоров’ю тварини.

"Там була така ситуація, що слон провів багато часу в дорозі, у вантажівці, в якій його везли. І в нього була підвищена температура, потрібно було терміново полити холодною водою, щоб йому трохи легше стало. Я люблю тварин і проти всяких знущань. Ми просто хотіли допомогти слону", – зазначив керівник автомийки Андрій.

За словами активістки, згодом, завдяки користувачу соцмережі Михайлу Джоголі, стало відомо, що тварина належить цирку "Європа" або "Великому будапештському цирку".
 

"Це пересувне шапіто, яке раз на рік гастролює територією України з величезною кількістю екзотичних тварин у тісних клітках. Саме цей цирк шокував громадськість кілька тижнів тому тим, що мив слона на автомийці в Чернівцях", – зазначила Соловей.

Вона припустила, що, найімовірніше, цирк не має достатньої кількості ресурсів, щоб належним доглядати за твариною, тому, гастролюючи містами, використовує автомийки.

Соловей зазначила, що, купуючи квитки в такі пересувні цирки, люди продовжують спонсорувати спосіб життя тварин, який не відповідає тому, який вони ведуть в дикій природі. Тварин потрібно рятувати.

Саме тому вона також запропонувала підтримати електронну петицію, яка заборонила б використовувати тварин у цирку. Зробити це можна за цим посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: