fbpx

Служба автомобільних доріг Івано-Франківської області просить утриматися від поїздок, особливо з дітьми

Суспільство 10:33, 07.02, 2017

Йдеться про поїздки як у міжміському, так і в особистому транспорті. Також просять тимчасово поставити "на прикол" великовагові фури.

Сьогодні вранці автотраса "Львів – Івано-Франківськ" була заблокована – біля Галича через непроїзну дорогу утворився корок з фур. Автобуси об'їжджали затор узбіччям, яке посипали дорожники. Станом на 9 ранку вільний проїзд було забезпечено, повідомив у соцмережі голова Служби автомобільних доріг області Василь Буджак. 

"В ніч з 6 на 7 лютого на дорогах області ускладнився проїзд через погіршення погодних умов. О 4 год. ранку для розчищення та підсипання доріг протиожеледною сумішшю на головні магістралі виїхали 58 одиниць дорожньої техніки, в т. ч. 30 піскорозкидачів, 12 навантажувачів, автогрейдери і трактори з відвалами.

Станом на 9 год. проїзд забезпечено, заторів немає", – написав головний дорожник Прикарпаття.

У зв'язку з подальшим погіршенням погодних умов, звернувся він до спільноти, просимо утриматись від поїздок, особливо з дітьми, а також важковаговим транспортом. Закликаємо водіїв бути особливо уважними та обережними, мінімізувати швидкість руху.

Також САД просить органи місцевої влади, підприємства усіх форм власності допомогти в забезпеченні проїзду на дорогах загального користування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: