fbpx

Служба автомобільних доріг оголосила тендер на будівництво доріг в області на 236 млн гривень

Стиль життя 13:51, 12.03, 2017

На Прикарпатті цього року планують відремонтувати дороги загального користування державного значення на суму 236 153 446 гривень.

Служба автомобільних доріг оголосила тендер на будівництво доріг на Прикарпатті, який складається з двох лотів.

Перший лот передбачає ремонт дороги Н-09 Мукачеве – Львів на ділянці км 209+020 – км 395+660 з очікуваною вартістю 167 651 782 гривень. Другий лот на 68 501 664 гривень оголошений на ремонт дороги Н-10 Стрий – Мамалига на ділянці км 111+796 – км 206+402.

Учасники тендеру повинні надати інформацію про наявність обладнання та матеріально-технічної бази та наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід для виконання тендерних робіт.

Також учасники процедури закупівлі мають подати гарантійні листи про те, що тендерна пропозиція учасника відповідає технічним, якісним та кількісним вимогам до предмета закупівлі; вартість тендерної пропозиції учасника включає в себе повний комплекс послуг (робіт) згідно з предметом закупівлі та застосування заходів із захисту довкілля під час надання послуг. 

Учасник зазначає в тендерній пропозиції повне найменування та місцезнаходження щодо кожного суб’єкта господарювання, якого учасник планує залучати як субпідрядника до надання послуг в обсязі не менше ніж 20% від вартості договору про закупівлю.

Раніше представники Служби автомобільних доріг повідомляли, що на ремонт доріг Прикарпаття в Держбюджеті закладено 264 мільйони гривень. Вони анонсували у цьому році завершення ремонту доріг Н-09 Мукачево – Львів, Н-10 Стрий – Мамалига та Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський, який розпочали в 2015-16 роках. Цьогоріч тут планується ремонт на ділянці дороги Івано-Франківськ – Львів на території нашої області, завершити роботу мають на ділянці Кривопільський перевал в Косівському районі, побудують міст в Старому Лисці, завершать будівництво моста на дорозі Богордчани – Гута та ремонт 9 км дороги від кордону Закарпатської області до Яблуниці. Також буде розпочатий ремонт на дорогах Долина – Хуст та Івано-Франківськ – Тернопіль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: