fbpx

Сьогодні нові дільничні офіцери розпочали роботу на Івано-Франківщині

Суспільство 07:23, 20.07, 2017

Вчора у Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбулася зустріч керівництва ГУНП з новопризначеними дільничними офіцерами поліції.

28 молодих людей, які успішно пройшли конкурсний відбір у нову поліцію, а також чотиримісячні курси навчання у Львівському державному університеті внутрішніх справ, сьогодні приступають до виконання своїх обов’язків, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області Василь Кіцелюк та начальник управління кадрового забезпечення капітан поліції Андрій Бондюк зустрілися із молодими працівниками після завершення курсів професійної підготовки поліцейських, яких вперше прийнято на службу в поліції.

"Переконаний, що ці молоді люди, яких було відібрано на службу до прикарпатської поліції та котрі пройшли курси навчання на базі Львівського державного університету внутрішніх справ, і надалі залишаться працювати в поліцейських підрозділах,  зазначив Василь Кіцелюк. – Завтра ви приступаєте до виконання своїх функціональних обов’язків, за кожним буде закріплено керівника стажування, який допоможе і скоординує роботу згідно з посадовими інструкціями. Але, крім цього, акцентую увагу на дотриманні дисципліни та законності, заходах особистої безпеки та наголошую на тому, що ви повинні працювати для покращення іміджу та довіри населення до поліції".

В свою чергу Андрій Бондюк наголосив, що після прийняття новобранцями Присяги та здачі відповідних заліків за кожним із них буде закріплено табельну вогнепальну зброю. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: