fbpx

Сьогодні запрацював соціальний магазин, в якому можна скористатися "Карткою франківця"

Суспільство 15:27, 18.05, 2017

Сьогодні запрацював соціальний магазин на вулиці Симоненка, 6. За цією адресою можна буде також скористатися "Карткою франківця" та придбати визначені продукти зі значною знижкою.

Впровадження “Картки франківця” в перспективі включатиме знижки на продукти харчування, нею можна буде оплатити проїзд в громадському транспорті, придбати ліки за собівартістю в аптеках, інформує прес-служба МВК.
Станом на сьогоднішній день, картка діє у 3 продуктових соціальних магазинах: на вул. Бельведерській, 53, Тролейбусній, 2б та Симоненка, 6.
Міський голова Руслан Марцінків на відкритті подякував підприємцям, що погодилися взяти участь у цьому проекті, та закликав інших долучатися до соціальної програми також.
“Дякуємо нашим підприємцям, які пішли назустріч й підтримали цю ідею. Цим проектом ми показуємо, що влада і бізнес міста є соціально відповідальними та спільно шукають механізми, як покращити становище малозахищених верств населення Івано-Франківська. Мені б хотілося, щоб нам не доводилося робити такі проекти й кожен франківець отримував достойну заробітну плату та пенсію, якої б вистачало на гідне життя. Але живемо в тих реаліях, які маємо, й намагаємося вирішувати ситуацію в міру наших можливостей”,  прокоментував Руслан Марцінків. 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: