fbpx

Соціальний відділ Муніципальної варти Франківська допомагає ветеранам АТО

Суспільство 15:56, 11.02, 2017

Із пораненими учасниками війни на сході України працюють співробітники соціального відділу Муніципальної варти Івано-Франківська. Також вартові готові допомагати всім ветеранам, які мають у тому потребу.

Нещодавно представники соціального відділу КП "Муніципальна варта Івано-Франківська" відвідали в лікарні учасника АТО Андрія Третяка з позивним "Пожарник". Він є колишнім бійцем добровольчого батальйону імені Кульчицького Національної гвардії України. На цей час – у лікарні. 

"Сьогодні чоловік уже демобілізований і внаслідок участі у бойових діях має групу інвалідності. Зараз у нього загострилися наслідки травми, тож він лікується в стаціонарному відділенні лікарні, – розповіли вартові в мережі.  Під час відвідин наші працівники дізналися, які потреби в чоловіка, аби допомогти йому у майбутньому. Морально підтримали його, принесли смаколики та побажали найшвидшого одужання".

Якщо ви знаєте франківчан-ветеранів, які потребують будь-якої допомоги, звертайтеся до нашої чергової частини. Ми спробуємо допомогти їм усім, що в наших силах, повідомила Муніципальна варта. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: