fbpx

Спаська громада отримала грант від ЄС/ПРООН на ремонт амбулаторії

Суспільство 09:31, 03.04, 2017

Інженер проекту ЄС/ПРООН Олег Баранецький, координатори обласного ресурсного центру громад Олеся Хомин та Олеся Попелюх відвідали громаду села Спас.

Гості приїхали, щоб промоніторити результати впровадження громадою проекту "Впровадження інноваційних технологій в системі енергопостачання в Спаському НВК із застосуванням альтернативних джерел енергії (енергії сонця)", а також щоб оглянути новий об’єкт, на якому впровадять додатковий проект, пише КУРС із посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

Олег Баранецький відзначив, що проект, який реалізувала ГО "З турботою про людей" в тісній співпраці з проектом ЄС/ПРООН, обласною та районною владою, має позитивний ефект не тільки у зв’язку з економією бюджетних коштів на електроенергію, а й впливом на підростаюче покоління.

Також голова громадської організації "З турботою про людей" Михайло Гаврилюк підписав угоду з проектом ЄС/ПРООН про впровадження додаткового проекту "Енергозберігаючі заходи (перекриття даху і заміна частини вікон) в амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Спас", загальна вартість якого становить 248,5 тис. грн. Згідно з підписаною угодою, проект профінансує 134,8 тис. грн, що становить 54,3% від загальної вартості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: