fbpx

Спецпризначенці з Івано-Франківська за місяць затримали на Донеччині 172 правопорушники

Суспільство 11:35, 18.04, 2016

Із закінченням 17-го відрядження у прифронтовому місті поліцейських Прикарпаття привітав начальник ГУНП в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

Правоохоронці батальйону патрульної служби поліції особливого призначення “Івано-Франківськ” прийшли на допомогу маріупольським колегам ще у вересні 2014 року. З того часу щомісяця до міста приїжджає новий загін поліції з Прикарпаття, інформує відділ комунікації ГУ НП в Донецькій області.

У складі зведеного загону до прифронтового Маріуполя приїхали й дівчата. Тут вони несуть службу нарівні з чоловіками: забезпечують охорону публічного правопорядку, затримують правопорушників та вилучають боєприпаси.

За місяць у місті спецпризначенці провели 172 затримання правопорушників, виявили та затримали 16 осіб, які перебували у розшуку, та особу, причетну до незаконного обігу зброї та боєприпасів.

З успішним несенням служби правоохоронців привітав очільник поліції Донеччини В’ячеслав Аброськін, який вручив поліцейським грамоти та цінні подарунки.

За дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова командир загону Богдан Рокетський отримав медаль МВС України “За оборону Маріуполя”.

Почетну відзнаку іванофранківцю вручив В’ячеслав Аброськін.

Після відпочинку вдома багато хто з івано-франківських поліцейських вкотре повернеться на Донеччину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: