fbpx

Як співачка Руслана в Карпатах вчилася готувати гуцульську гуслянку. ВІДЕО

Стиль життя 17:29, 14.07, 2016

Співачка Руслана, яка шукає натхнення в Карпатах під час експедиції, не перестає ділитися подробицями своєї поїздки з шанувальниками.

Співачка розповіла про унікальний карпатський кисломолочний продукт – гуслянку, який вона не тільки куштувала, а ще вчилася готувати під керівництвом справжньої гуцульської ґаздині. Гуслянка – традиційна гуцульська страва, іншими словами – це квасне молоко, приготоване за особливим рецептом.

За словами Руслани, гуслянка – найсмачніший кисломолочний продукт. Природні живі бактерії, які не замінити жодним йогуртом, роблять його дуже корисним: "Я обожнюю кисломолочну продукцію, але найсмачніше, що мені коли-небудь доводилося скуштувати, – це справжня гуцульська гуслянка. Місцеві жителі розповідають, що у давнину немовляті після народження щонайперше давали з’їсти свіжої гуслянки. Під час своєї експедиції в Карпатах я не лише досхочу скуштувала свіжої гуслянки, а й навіть спробувала сама її приготувати".

 

Загалом, співачці під час експедиції смакувала вся кисломолочна продукція, і вона впевнена, що карпатські продукти можуть скласти конкуренцію відомим світовим брендам, пише "Карпатський об'єктив".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: