fbpx

Співпрацю країн Карпатського регіону обговорили на форумі в Польщі

Політика 21:18, 09.09, 2016

У рамках 26-го міжнародного економічного форуму в місті Криниця-Здруй (Польща) відбулася конференція "Карпатська стратегія – концепція розвитку макрорегіону Центрально-Східної Європи".

Участь у засіданні взяв народний депутат України Анатолій Матвієнко. Відвідав захід і голова облдержадміністрації Олег Гончарук з дружиною Людмилою та донькою Валентиною, президент Івано-Франківської торгово-промислової палати Андрій Левкович, керівники структурних підрозділів ОДА, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Під час дискусії обговорили процес формування Карпатського макрорегіону як нового центру впливу на політичній карті Європи.

"Ми пропонуємо нову модель організації співпраці, яка передбачає входження до макрорегіону Європи Карпат держав не членів Європейського Союзу. Таке утворення має стати центром європейської безпеки та економічного розвитку", – зазначив Анатолій Матвієнко.

Нагадаємо, у місті Криниця-Здруй відбувся 26-ий Економічний форум під цьогорічним гаслом "Європа у світлі викликів – об’єднані чи роз’єднані?".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: