fbpx

Спорт Фестиваль "40" буде розвиватися, – Сергій Караванець

Суспільство 20:52, 25.06, 2015

Організатори 40-годинного спортивного марафону у Івано-Франківську підсумували проведення Спорт Фестивалю "40" і подякували всім, хто долучився до його проведення.

Про це в себе на сторінці у Фейсбук від імені команди фестивалю написав один з його організаторів Сергій Караванець. 

"Це напрямок "Тепле Місто", ціль якого – створити економічно сильну країну та місто через спорт-індустрію. І щоб довести життєздатність напрямку, ми розробили перший, точно в Україні, може, і у світі (шукаю аналоги, не годен знайти) – Спорт Фестиваль "40",  обґрунтував ідею фестивалю Сергій Караванець. 

Якщо зробити спорт модним та створити попит на нього, вважає він, це дасть поштовх до: 1) розвитку виробництва, сфери послуг та НДІ; 2) більша кількість здорових прикладів будуть породжувати ще більшу кількість здорових, сильних та ефективних людей; 3) розвитку професійного спорту, досягнень олімпійської збірної.

За словами Сергія Караванця, організатори втішені, що подія вдалася саме як фестиваль. Вони зрозуміли, що погарячкували з "наймасовішим танцем міста" та погано спланували його. Але зараз готові з новими силами взятися за його розвиток.

"Ми дійсно герої, що такий проект втілили за 2 місяці, але більше не треба таких екстремальних термінів. Зрозуміли, що фестиваль буде розвиватися. Є бажання його робити далі, але будуть чималі правки та вагон досвіду", – підсумовує Сергій Караванець. 

Організатори дякують команді відчайдушних та сміливих людей, які останні місяці "вкалували" над тим, щоб ця ідея стала реальністю. Серія щирих подяк тут.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: