fbpx

Справа Рябова: обвинуваченому в убивстві двох франківчанок продовжили термін утримання в СІЗО

Суспільство 11:28, 17.03, 2016

Івано-Франківський міський суд продовжив слухання у справі колишнього бійця "Беркуту" Олега Рябова, якого обвинувачують у жорстокому вбивстві двох жінок.

Суд продовжує допит свідків. Сьогодні допитували свідка Сергія Дроніва, який працює начальником полігону твердих побутових відходів у Рибному, де знайшли розчленовані тіла жертв. 

Як розповів Дронів, про страшну знахідку він дізнався із дзвінка від бульдозериста. Була десь 7-ма година ранку, коли робітник по телефону повідомив його, що на звалищі знайшли труп. Об 11-ій годині вже криміналісти знайшли на звалищі у господарській сумці другий розчленований труп.

Суд планував сьогодні опитати ще двох свідків, однак ті не з'явилися. 

Наразі суд постановив продовжити тримання обвинуваченого Рябова під вартою на 60 днів. Наступне засідання відбудеться 31 березня о 10.00

Як повідомляв КУРС, на попередньому засіданні свідок, працівниця сміттєзвалища у Рибному, розповіла, як знайшла тіла жертв.

Нагадаємо, Рябова звинувачують у вбивстві двох молодих жінок. В січні 2012 року він кухонним ножем зарізав двох франківчанок, які мали перед ним боргові зобов’язання. Після того підсудний вивіз їхні тіла до смітника, а сам, поприбиравши на місці злочину – у помешканні однієї з жертв, намагався зникнути.

Як повідомляв КУРС раніше, обвинувачений у вбивстві двох жінок екс-беркутівець провину не визнає.

Обвинувачений раніше вже був засуджений за скоєння двох убивств. Тепер йому загрожує довічне ув’язнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: