fbpx

Справа "стоматолога-різника": обвинувачених у двох вбивствах експертиза визнала психічно здоровими

Суспільство 17:18, 19.05, 2016

Обвинуваченого у двох вбивствах Ігоря Вуйціва та його співучасницю Юлію Бойко експертиза визнала психічно здоровими.

Як повідомляв КУРС, сьогодні на судовому засіданні до справи долучили ряд письмових матеріалів, серед яких висновки судово-медичних експертиз, у тому числі про стан психічного здоров’я обвинувачених.

Згідно із висновками експертів, Ігор Вуйців психічними розладами не страждає і не страждав у період часу, коли були здійснені вбивства. Він здатен у повній мірі усвідомлювати свої дії та керувати ними та не потребує жодної медичної допомоги.

У відповіді з Івано-Франківського обласного наркологічного диспансеру йдеться про те, що Вуйців перебуває під наглядом з 2013 року через розлади психіки та поведінки внаслідок вживання алкоголю.

До психоневрологічної лікарні Вуйців за допомогою не звертався, не перебував на стаціонарному чи амбулаторному лікуванні.

Раніше до кримінальної відповідальності він не притягувався.

Згідно з висновками експертизи Юлія Бойко також психічними розладами не страждає і не страждала у період вчинення злочинів. Застосування заходів медичного характеру не потребує.

Перебуває на диспансерному обліку в обласному наркодиспансері з 2011 року через розлади психіки та поведінки внаслідок вживання опіоїдів. Має залежність.

До психоневрологічної лікарні жінка не зверталась, не перебувала на стаціонарному чи амбулаторному лікуванні.

Раніше до кримінальної відповідальності Юлія Бойко не притягувалася.

Нагадаємо, франківець Ігор Вуйців, якого судять за жорстоке подвійне вбивство із розчленуванням тіл убитих (ч. 2 ст. 115 ККУ), був затриманий у листопаді минулого року і чекає вироку в СІЗО.

Співмешканку "стоматолога-різника" Юлію Бойко звинувачують за двома статтями Кримінального кодексу – ч. 1 ст. 396 і ч. 1 ст. 310. Вона знаходиться під домашнім арештом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: