fbpx

Справа "стоматолога-різника": суд розглянув висновки експертизи розтину жертв

Суспільство 15:05, 19.05, 2016

У четвер, 19 травня, в Івано-Франківському міському суді відбулося чергове засідання у справі "стоматолога-різника" Ігоря Вуйціва та його співмешканки Юлії Бойко, яких судять за подвійне вбивство.

Одна із захисників Юлії Бойко не з’явилася на судове засідання та подала клопотання про розгляд справи за її відсутності. Сторони погодились із клопотанням.

Сьогодні суд розглянув письмові матеріали справи.

Прокурор запропонував долучити ряд матеріалів до справи, серед яких висновки експертизи розтину тіл. У першому йшлося про те, що тіло Ігоря Струтинського було знайдено через 2-2,5 місяці після вбивства. Йому було нанесено удари в очі, внаслідок чого він помер. Тіло було порізане на частини і не виявлено деяких внутрішніх органів. У крові був виявлений алкоголь.

У другому висновку було вказано, що смерть Антона Кучерака настала внаслідок відкритої черепно-мозкової травми та проколу ока. 1-1,5 місяця пройшло з моменту смерті до проведення експертизи. У висновку також йшлося про кілька колото-різаних та забійних ран голови. Ці ушкодження і призвели до смерті. Його тіло також було розчленовано, а статеві органи відрізані та поміщені у пляшку, яку поклали в розрізаний живіт. У крові Кучерака також виявили алкоголь.

Як повідомляв КУРС, вчора свідчення суду давав сам обвинувачений. Він заявив, що обидва вбивства здійснила Юлія Бойко, а він лише допомагав приховати сліди злочину. Оскільки думав, що його подруга вагітна, і не міг допустити, щоб дитина народилася у тюрмі, Вуйців узяв всю вину на себе.

Нагадаємо, франківець Ігор Вуйців, якого судять за жорстоке подвійне вбивство із розчленуванням тіл убитих (ч. 2 ст. 115 ККУ), був затриманий у листопаді минулого року і чекає вироку в СІЗО.

Співмешканку "стоматолога-різника" Юлію Бойко звинувачують за двома статтями Кримінального кодексу – ч. 1 ст. 396 і ч. 1 ст. 310. Вона знаходиться під домашнім арештом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: