fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Спростування. За клопотанням прокуратури для обвинуваченого в смертельній ДТП обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту

Спростування. За клопотанням прокуратури для обвинуваченого в смертельній ДТП обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту

Суспільство 13:25, 24.07, 2017

21 липня 2017 на сайті КУРС було опубліковано замітку "Винуватець ДТП на Івасюка, в якій загинуло двоє людей, чекає вироку під домашнім арештом". На жаль, у тексті замітки випадково зроблена помилка.

Так, у тексті новини помилково стверджувалося, що "прокурор Тарас Гарасимик підтримав позицію підозрюваного і просив обрати йому міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання, тобто – відпустити під розписку".

Повідомляємо, що опублікована інформація не відповідала дійсності, оскільки 11 липня 2017 року слідчим, за погодженням із прокурором, у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце 04 січня 2017 року, приблизно о 04 год. 15 хв. по вул. Івасюка в м. Івано-Франківську, було подане до суду клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту із забороною цілодобово залишати місце постійного проживання.

Того ж дня ухвалою Івано-Франківського міського суду щодо обвинуваченого застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із забороною цілодобово залишати місце постійного проживання, про що й вказано у новині.

Приносимо читачам та працівникам прокуратури вибачення за ненавмисну помилку.

Інформація у публікації від 21 липня також виправлена. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: