fbpx

Нападники, які у Львові вбили прикарпатського студента, були "під наркотиками". ВІДЕО

Суспільство 17:15, 18.11, 2015

Жертви нападу цієї ночі в центрі Львова стверджують, що зловмисники поводили себе агресивно, самі спровокували сутичку і були у стані наркотичного сп'яніння. Свідки події не поспішали допомогти постраждалим, а швидка і поліція їхали на виклик 15 хвилин.

Хлопець, який загинув вночі у Львові, – Роман Подайко родом з Івано-Франківщини. Він студент II курсу Інституту геодезії Національного університету "Львівська політехніка". Про це Телеканалу 24 повідомив директор Інституту геодезії Корнилій Третяк, повідомляє Zaxid.net.

"Він був дуже спокійним хлопцем, неконфліктним. Я не думаю, що він міг спровокувати бійку. Це нападники зумисне влаштували різанину. Знаю, що разом з ним був ще один наш студент, на курс молодший від загиблого. Обидва з одного села Долинського району Івано-Франківської області", – повідомив Корнилій Третяк.

Що ж до ще двох постраждалих, яких поранили біля Львівської опери близько 01:20, – вони студенти Інституту фізичної культури. 17- і 18-річний хлопці стали першими жертвами нападників.

Як розповів Телеканалу 24 один із потерпілих 17-річний Богдан Ханьков, нападники спровокували конфлікт.

"Нас було шестеро: три хлопці і три дівчини. Ми хотіли піти в нічний клуб "Метро", але там не було місця. Тож пішли гуляти в центр. Біля оперного театру ця компанія почала чіплятися до наших дівчат, ображати їх, і ми вирішили захистити їх", – розповів Богдан Ханьков.

Студенти Інфізу перебувають у Львівській міській дитячій клінічній лікарні. Один в реанімації у важкому стані. У нього проникаюче поранення селезінки, Богдан Ханьков у стані середньої важкості з діагнозом непроникаюче ножове поранення в ділянці серця.

За словами потерпілого Богдана, нападники знали, куди наносити удари, і, за зовнішніми ознаками, вони були під дією наркотиків.

Було дуже багато людей, ніхто не намагався допомогти. Швидка і поліція їхали 15 хвилин, стверджує хлопець.

Нагадаємо, у ніч на 18 листопада біля оперного театру Львова виникла бійка між групою молодих людей. Через бійку загинув студент Львівської політехніки. Ще троє постраждалих під час бійки осіб знаходяться у лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: