fbpx

Стали відомі подробиці жахливої ДТП у Долині

Суспільство 09:32, 24.02, 2017

Вчора вночі у місті Долина "Mercedes-Benz" на зустрічній смузі руху зіткнувся з фурою. 18-річний пасажир легковика загинув, водій та другий пасажир у реанімації Долинської ЦРЛ.

Як повідомляв КУРС, аварія сталася на Яворівському повороті.

34-річний водій автомобіля "Mercedes-Benz", в якому на передньому сидінні знаходився 18-річний пасажир, а на задньому – 32-річний, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з тягачем "DAF".

Внаслідок зіткнення 18-річний пасажир отримав тілесні ушкодження у вигляді ЗЧМТ, переломами кісток основи та склепіння черепа, забою головного мозку, набряку речовини головного мозку, мозкової коми ІІІ ступеню, перелому стегнової кістки справа, травматичного шоку ІІІ ступеню, був доставлений автомобілем ШМД в Долинську ЦРЛ, але від отриманих в результаті ДТП травм помер.

Другий пасажир в результаті аварії з тілесними ушкодженнями у вигляді ЗЧМТ, забою головного мозку важкого ступеню, мозкової коми ІІІ ступеню, множинних переломів  кісток лицевого черепа, множинних рваних ран обличчя, травматичного шоку ІІІ ступеню з місця пригоди був госпіталізований в Долинську ЦРЛ, де перебуває на стаціонарному лікуванні.

Водій автомобіля марки "Mercedes-Benz" в результаті ДТП з тілесними ушкодженнями у вигляді: політравми, ЗЧМТ, забою головного мозку, тупої травми живота, розриву печінки, відкритого перелому обох кісток правого передпліччя, перелому стегнової кістки справа, вивиху лівого стегна, перелому лівого наколінника, травматичного шоку ІІ ступеню автомобілем ШМД з місця пригоди був госпіталізований в Долинську ЦРЛ, де перебуває на стаціонарному лікуванні.

Загиблий і потерпілі в аварії – мешканці села Княжолука Долинського району.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: