fbpx

Старобогородчанська ОТГ отримала новий автомобіль швидкої допомоги. ФОТО

Суспільство 15:33, 11.01, 2017

Сьогодні Старобогородчанська об'єднана територіальна громада презентувала новий автомобіль швидкої допомоги, який був придбаний за підтримки Державного фонду регіонального розвитку.

Народний депутат України Юрій Бабій наголосив, що завдяки злагодженій роботі влади Старобогородчанська об’єднана територіальна громада отримала цей автомобіль, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

Вартість автомобіля – 1 млн 460 тис. грн, з них 140 тис. грн профінансовано за рахунок коштів Старобогородчанської об’єднаної територіальної громади, решта – з Державного фонду регіонального розвитку.

"Старобогородчанська ОТГ одна з перших реалізувала такий проект. До Державного фонду регіонального розвитку було надіслано 190 пропозицій, 27 з них були обрані для співфінансування, серед яких і проект цієї об’єднаної громади. Ця "швидка" дозволить надавати якісні медичні послуги для Старобогородчанської ОТГ", – зазначив заступник голови облдержадміністрації Ярослав Паранюк.

Директор центру розвитку місцевого самоврядування в області Руслан Панасюк стверджує:

"Спільні зусилля обласної державної адміністрації, народних депутатів України, Богородчанської райдержадміністрації та об’єднаної територіальної громади дали можливість отримати автомобіль швидкої допомоги для мешканців територіальної громади. Державний фонд регіонального розвитку – одне з джерел, яке може використовувати об’єднана територіальна громада для покращення своїх фінансових та матеріальних ресурсів".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: