fbpx

Стартапери з Франківська візьмуть участь у конференції Startup Grind у Кремнієвій долині

Стиль життя 15:55, 12.02, 2016

Вісім українських стартапів вперше в історії візьмуть участь у відомій американській конференції Startup Grind у Кремнієвій долині.

Наприкінці лютого, 21-26-го, в рамках української платформи вони представлять свої проекти найпотужнішим інвесторам, які створювали Google та Facebook, пише Новое время.
 
Для участі у конференції обирають лише 40 учасників з 80 країн світу. Валізи до Каліфорнії пакують вісім українських стартапів – Buzzarm, Stafffr, Spinbackup, Turnkey-Lender, QRhythm, Corezoid, CartFresh та DataVirtuality.
 

Стартап Stafffr – сервіс обліку персоналу розробили іванофранківці. Це спільний проект ІТ та ресторанного бізнесу.

Вартість сервісу коливатиметься в залежності від кількості керівників, до 10 користувачів в компанії – безкоштовно.

Ви коли-небудь натрапляли на невихованих офіціантів чи поганий сервіс у ресторанах і думали: "Ну хто його/її взяв на роботу?". Завдяки проекту з Івано-Франківська кількість таких випадків стане в рази меншою. Рік тому з компанії "23 ресторани" звернулись до керівника компанії Webmil Сергія Гнатчука з проханням створити програму обліку персоналу.

"Ми можемо бачити офіціантів, кухарів десь на виду, але це десь 10% працівників цього бізнесу,  пояснює Гнатчук.  Текучість кадрів – величезна, особливо там, де є мережа з декількома ресторанами".

У таких закладах не було зручного сервісу, який зберігав би історію переміщення персоналу через кар’єрне зростання чи мігрування з одного ресторану до іншого.

"Були випадки, коли менеджер звільняв людину з одного ресторану, а інший брав до себе",  пригадує Олександр Токмиленко.

Майже рік розробники працювали і створили stafffr – онлайн-сервіс для зручної комунікації менеджерів, бухгалтерів, тощо:

"У кожного клієнта буде sub-домен. Наприклад: "23ресторана.stafffr.соm". Дані захищені, хіба що ви комусь дасте свої паролі",  каже керівник Webmil. 

У цьому сервісі зібрана єдина база працівників усіх підрозділів компанії, можна створити анкету персоналу під свій формат і при потребі за хвилину переглянути історію роботи та, наприклад, за що конкретну особу звільнили. Розробники гарантують безпеку даних та їх зберігання в "хмарних сховищах". Найкраще сервіс допомагатиме компаніям, у яких не один, а декілька закладів. Таким чином можна попередити повторне влаштування на роботу "неякісних" працівників. Наприклад, буде єдина база з "чорним списком" працівників. Також кожен зможе подивитися на базу своїх колег: хто де працював, скільки перебуває в конкретному закладі. Рівень доступу до інформації клієнти можуть встановлювати самостійно для різних працівників. Наразі сервіс проходить бета-тестування і є безкоштовним до 1 березня. Спробувати можна тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: