fbpx

Стартувала подача заявок на ґранти від Urban Space 100

Суспільство 12:41, 15.12, 2016

Ґрантова програма від Urban Space 100 спрямована на підтримку некомерційних проектів з розвитку міста, що реалізуються в Івано-Франківську.

Сьогодні, 15 грудня, стартувала подача заявок на ґранти від Urban Space 100. Термін надсилання ґрантової анкети – до 15 січня.

Ґрантова програма від Urban Space 100 спрямована на підтримку некомерційних проектів з розвитку міста, що реалізуються в Івано-Франківську. На щоквартальних загальних зборах засновники Urban Space 100 приймають рішення про те, який із проектів отримає фінансування.

Подаватись на ці ґранти можуть некомерційні проекти, які реалізуються у Франківську. (У Статуті організації має бути передбачено право отримувати безповоротну фінансову допомогу на реалізацію проектів).

Проект на розгляд загальних зборів подається через одного із засновників Urban Space 100.

"Сконтактуйте з одним із учасників Urban Space 100 у Фейсбук, запропонуйте йому підтримати вашу ідею та подати ваш проект на розгляд для отримання фінансування. Рекомендуємо в першу чергу звертатися до одного з учасників, які мають можливість розглянути ваш проект швидше, ніж інші. Зі списком учасників та детальними правилами подачі можна ознайомитися на сайті "Теплого Міста", – повідомляють організатори "ґрантової хвилі". 

"Якщо ви надіслали запит учаснику і не отримали на нього відповідь або отримали негативну відповідь, це не означає, що ви не можете звертатися до інших, – зазначають вони. – Будьте зацікавлені знайти прихильника вашої ідеї серед одного із засновників Urban Space 100 і переконати його подати ваш проект на розгляд для отримання фінансування".

Заявки слід заповняти за формою з додатками, попередньо її завантаживши. Саме її потрібно надсилати учаснику з поміткою "Проектна заявка (Urban Space 100)".

"Запишіть коротке відеозвернення від авторів проекту у довільному форматі тривалістю до трьох хвилин та презентуйте в ньому ваш проект. У заявці у відповідному полі вкажіть посилання, за яким завантажено ваше відеозвернення. Для вас це – можливість звернутися до учасників Urban Space 100 та коротко розкрити суть проекту. Відеозвернення є обов’язковою умовою подачі проекту на розгляд для отримання фінансування", – пояснюють алгоритм організатори.

Важливо, щоб відозвернення не перевищувало 3 хвилин.

Проекти до фінансування обирають учасники Urban Space 100 після попереднього обговорення їх на загальних зборах, що відбуваються 4 рази на рік.

Учасники ознайомлюють інших із проектами, які вони отримали на розгляд, і після обговорення шляхом голосування обирають ті, що будуть підтримані.

Не підтримують такі проекти:

  • проекти, що містять політичну або комерційну складову;
  • проекти, в яких передбачено понад 20% загального бюджету на гонорар чи оплату за адміністрування проекту.

На сьогоднішній день ресторан Urban Space 100 підтримав 31 суспільно-громадський проект, більша частина з яких вже втілена в життя.

Нагадаємо, у франківській 110-літній пам'ятці показово реставрують автентичні двері. Проект реалізує ініціатива "ФранківськЯкийТребаБерегти" за ґрантової підтримки Urban Space 100.

Читайте також: Сайт "ЦСМ", відреставровані двері та "Правильні вивіски: "Urban Space 100" підтримав нові проекти

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: