fbpx

Стартувала реєстрація на щорічну візову лотерею "Green Card"

Суспільство 15:46, 04.10, 2017

Участь у лотереї безкоштовна.

Про це повідомляє посольство Сполучених Штатів Америки в Україні на своїй сторінці у Twitter. 

Заявки на участь у лотереї приймаються з 3 жовтня до 7 листопада 2017 року. Заповнити анкету можна на єдиному офіційному сайті.

Заявки потрібно подавати у вигляді електронної реєстраційної форми. Зазначається, що неповні анкети не розглядатимуться. Крім того, кожна особа має право надіслати лише одну заявку за період проведення однієї лотереї.

Претендент на американську візу повинен мати закінчену середню освіту.

Також приймають анкети від осіб, які впродовж останніх п’яти років мають дворічний трудовий стаж за фахом, який вимагає дворічного професійного навчання.

Якщо заявка зареєстрована правильно, учаснику надається індивідуальний номер. За його допомогою потрібно відслідковувати подальший статус анкети в електронній системі. 

Результати будуть оприлюднені з 1 травня 2018 року до 30 вересня 2019 року. У разі виграшу переможець отримає повідомлення про співбесіду на отримання імміграційної візи.

Виграшні заповнені заявки обираються за допомогою комп'ютерної системи для генерації випадкових чисел. Щоб мати змогу іммігрувати, переможці лотереї не повинні мати жодних заборон для в’їзду до Сполучених Штатів.

Участь у лотереї безкоштовна.

Посольство США в Україні проводить співбесіди для отримання віз за результатами розіграшу диверсифікаційної візової лотереї (лотерея "Грін Кард") з 1 березня 2012 року. Лотерея проводиться серед країн з історично низьким рівнем імміграції до США. Для розіграшу у програмі виділено 50 тисяч віз. 

Вони розподіляються між шістьма географічними зонами. Жодна з країн не може претендувати більше ніж на 7% від загальної щорічної кількості віз. За вимогами лотереї, участь у ній можуть взяти громадяни країн, з яких до США за попередні 5 років іммігрувало не більше 50 тисяч людей. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: