fbpx

Стартував благодійний аукціон побачень з відомими іванофранківцями

Суспільство 10:37, 12.08, 2014

Кошти, виручені з аукціону, підуть на стерилізацію собак у Івано-Франківську

Команда волонтерів БО "Дім Сірка" спільно з австрійським фондом "4 лапи" ("Four Paws") вже вдруге організовує  благодійний аукціон зустрічей "Добра кава" в соцмережі Facebook

Мета аукціону – зібрати 10 тис. грн на проведення масової одночасної стерилізації собак в м. Івано-Франківську. Загальний бюджет проекту – 25 тис. грн, з яких 15 тис. організація виграла на місцевому конкурсі грантів. Кошти підуть на оплату проживання, харчування команди з 8-10 ветеринарів протягом 3-х тижнів та оренду території з ангаром, на якій буде проводитись стерилізація собак. Стерилізація здійснюватиметься безкоштовно австрійськими ветеринарами в спеціально обладнаних медичних автомобілях за найновішою методикою. За цей час планують простерилізувати мінімум 200 собак. Це дозволить зменшити майбутній приріст собак приблизно на 2000 нових тварин в рік. Волонтери зазначають, що місцеве КП "Полігон" стерилізує таку кількість тварин за цілий рік. 

"Але ми хочемо не просто попросити грошей, а допомогти хорошим людям зустрітись і попити каву. І допомогти нам 
Як працює аукціон. Тут будуть викладені фото учасників, і кожен, хто бажає зустрітись із конкретною людиною, в коментарі до фото вказує суму, яку він готовий заплатити за зустріч. Виграє той, чия ставка буде останньою на вказану дату та годину. Кошти потрібно перерахувати на рахунок БО "Дім Сірка" із приміткою: аукціон. І тоді домовлятись про зустріч із обраною людиною  Всі деталі будуть вказані в описі до фото.
Допоможіть нам зменшити кількість безпритульних тварин – підтримайте аукціон благодійних зустрічей!" – повідомляють у спільноті.

Учасниками вже стали кілька відомих в Івано-Франківську особистостей, серед яких співвласниці журналу "VERSAL" Оксана Мельникович та Олександра Палько, головний редактор журналу "VERSAL" Юлія Ободянська-Канюс, ресторатор та співзасновник середовища "Тепле місто" Юрій Филюк, готельєр, ресторатор, директор ТзОВ "Фірма "Надія" Маргарита Бойко, бізнесмен Ярослав Повх, художник-дизайнер Юлія Совтус, сімейний адвокат Василь Масюк, директор модельної агенції та школи краси "Ювента" Тетяна Терсенова-Заводовська, художник, музикант, людина-феномен Ярема Стецик та поетеса, письменниця, художниця Христина Сирова.

Початкова ставка на аукціоні 100 грн, крок – 20 грн. 

Аукціон триватиме до 10 вересня.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: