fbpx

Стартував передпродаж видання "10 успішних українських брендів" від прикарпатської літагенції "Discursus"

Культура 13:52, 01.05, 2017

Офіційний старт продажів – на щорічному ярмарку "Книжковий Арсенал".

Про це повідомляється на сторінці видавця Василя Карп`юка, керівника івано-франківської літературної агенції "Discursus" .

"Від початку було непросто, але на виході маємо ту книжку, яку з великою радістю рекомендую прочитати всім і кожному: показує приклад, вселяє віру і незлецько мотивує, якщо коротко. Офіційний старт продажів – на Арсеналі. Також буде презентація за участі героїв книжки. P.S. А ще на сторінціі передпродажу можна погортати перший розділ – історію про Холдинг емоцій !Fest (ага, ті, що "Криївка", "Львівська майстерня шоколаду"…)", – розповідають видавці. 

"10 успішних українських брендів" – книжка авторства Богдана Ославського про найкращі компанії й організації України, які задають ритм у своїх сферах. Це щирі й натхненні історії створення власного бізнесу чи ініціативи. Історії про самовіддачу, про помилки й успіх, про тяжку, але натхненну працю. Засновники брендів розкривають власні стратегії розвитку, розповідають, як вони виходили з кризових ситуацій і що дозволило їм вирізнитися з-поміж конкурентів. Історія кожного бренду супроводжується відвертим інтерв’ю із засновником, що розкриває його як особистість.

Книжка "10 успішних українських брендів" стане джерелом унікального корисного досвіду й натхнення для тих, хто хоче змінювати себе і світ навколо, заохочують видавці.

Герої книжки: !FEST; FEDORIV; Sammy Icon; SoftServe; Tabletochki; ОККО; Українська правда; Український Католицький Університет; Форум видавців; Центр сучасного мистецтва "ДАХ".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: