fbpx

СТЕК готовий до опалювального сезону на 65%

Суспільство 16:13, 09.08, 2017

ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія" продовжило термін подачі води та підтримання робочого тиску в магістральних теплових мережах до 11 серпня 2017 року.

Це дасть можливість якісно виконати роботи з підготовки житлового фонду до опалювального сезону 2017-2018 рр. Отже, до 11 серпня відбуватиметься заповнення внутрішньобудинкових мереж централізованого теплопостачання водою та їх подальшого випробовування на щільність та міцність, повідомляють у прес-службі підприємства.

Тривають  роботи з ліквідації поривів на магістральних теплових мережах СТЕКу, виявлених під час повторних гідравлічних випробувань, які проводилися в кінці липня – початку серпня. Зокрема, замінять аварійну ділянку теплової мережі Ду300 мм в підвальному приміщенні житлового будинку на вул. Чорновола, 58, також підготовлені і передані документи на відкриття ордеру на розкопки для ліквідації пориву теплової мережі Ду150 мм в дворі житлового будинку на вул. Грушевського, 22А.

Станом на сьогоднішній день виконано 65% від запланованих обсягів ремонтно-профілактичних робіт з підготовки до опалювального сезону 2017-2018 рр.

        

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: