fbpx

СТЕК готується до нового опалювального сезону

Суспільство 13:06, 06.07, 2017

Працівники теплового господарства ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія" готують тепломережі до нового опалювального сезону.

Внаслідок двотижневих гідравлічних випробувань виявили 10 поривів, п’ять з яких – на тепломережах СТЕКу.

На сьогодні чотири пориви вже ліквідували, найбільший з яких стався на вулиці Височана. Усунули також пориви на ділянках трубопроводів на вулицях Макухи, Незалежності, Франка – Петрушевича. Ще один порив труби на вулиці Петлюри тепловики ліквідують найближчим часом.

Гідравлічні випробування виявили і п’ять поривів теплових вводів до житлових будинків, які належать управителю КП "Муніципальна інвестиційна управляюча компанія". Фахівці СТЕКу офіційно повідомили про пориви як управителя, так і Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою.

Крім того, на початок липня вже замінено 165 метрів магістральних теплових мереж, які перебували в аварійному стані. Це, зокрема, тепломережі на вулицях Коновальця, 132, Дудаєва, 30А, Індустріальній, 34 та в районі вулиць Львівська – Національної Гвардії. На завершальному етапі заміна теплових мереж на вулицях Незалежності, 55 та Шевченка, 49А-57.

Також триває підготовка обладнання котельні до нового опалювального сезону, відбулись гідравлічні випробування та поточний ремонт котлів. В процесі ремонт та ревізія запірної арматури, насосного обладнання, вентиляторів і димотягів котлів та електрообладнання котельні, повірка контрольно вимірювальних приладів і автоматики.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: