fbpx

Студентка ІФНМУ стала переможцем XXI Міжнародного медичного конгресу студентів і молодих вчених у Тернополі

Суспільство 07:33, 20.05, 2017

​Нещодавно в Тернополі відбувся XXI Міжнародний медичний конгрес студентів і молодих вчених. Диплом I ступеня з престижного наукового форуму привезла лікар-інтерн Івано-Франківського національного медичного університету Юлія Костюк.

Всього для публікації на конгресі було подано 775 робіт, з яких 741 належить українським авторам, 34 – дослідникам з-за кордону. Безпосередню участь у конгресі взяли 185 представників українських вишів, передає прес-служба ІФНМУ.

Дослідження Юлії Костюк було присвячене тромбозам і тромботичним ускладненням. Робота над ним тривала цілий рік на базі відділення онкогематології Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні. Науковим керівником є доцент кафедри дитячих хвороб післядипломної освіти Зоряна Вовк, завідувач кафедри – професор Ольга Синоверська.

Як розповідає Зоряна Вовк, роботу Юлії Костюк дуже високо оцінили в Тернополі. Лікар-інтерн ІФНМУ представляла дослідження двічі – спершу на засіданні своєї секції, а потім на окреме запрошення оргкомітету вона виступила на урочистому пленарному засіданні. У підсумку їй вручили диплом I ступеня серед молодих вчених.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: