fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Студентська збірна ІФНМУ з волейболу здобула дві перемоги в матчах чемпіонату області

Студентська збірна ІФНМУ з волейболу здобула дві перемоги в матчах чемпіонату області

13:57, 26.12, 2016

У неділю, 25 грудня, відбулись матчі другого туру чемпіонату Івано-Франківської області з волейболу серед команд Першої ліги. Студентська збірна Івано-Франківського національного медичного університету здобула чергові дві перемоги в першості.

Спортсмени змагалися у селі Торговиця Городенківського району. На майданчику зійшлись ВК "Городенка", ВК "Свобода-Рожнів", "Медуніверситет" та ВК "Марківці", інформує прес-служба ІФНМУ.

Студенти ІФНМУ провели дві гри – з "Марківцями" та "Свободою-Рожнівом", причому матчі відбулись один за одним. Та незважаючи на це, збірна ІФНМУ перемогла обох суперників.

Спершу натиску "Медуніверситету" не витримали "Марківці"  впевнена перемога із рахунком за партіями 3:1. А далі був матч з ВК "Свобода-Рожнів", який став окрасою ігрового дня. Часу на відпочинок після попереднього матчу в наших студентів практично не було, і перші дві партії вони програли. А далі сталося неймовірне  наші волейболісти змогли зібратися, згуртуватися, виграти наступні три партії та вирвати перемогу з рахунком 3:2.

"Я дуже задоволений нашою грою в другому турі,  розповідає тренер збірної ІФНМУ, викладач кафедри фізичного виховання та здоров’я Сергій Лопацький.  У матчі з ВК "Свобода-Рожнів", який ми переламали, ми показали свій характер. На майданчику грала дійсно команда, хлопці підтримували один одного, не опустили руки, дали відсіч супернику. До речі, ця гра тривала близько трьох годин. А всього за дві свої гри цього дня ми провели дев’ять партій поспіль. На мою думку, хлопці ростуть як гравці. Вони молодці!"

Отже, після двох перемог у першому турі та ще двох у другому студентська збірна ІФНМУ з волейболу йде в Першій лізі області зі стовідсотковим результатом. Третій тур чемпіонату запланований вже у 2017 році, на 29 січня, неділю. Матчі відбудуться в спортзалі кафедри фізичного виховання та здоров’я. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: