fbpx

Студенти франківського медуніверситету відвезли подарунки діткам у Містечко милосердя святого Миколая. ФОТО

Суспільство 15:16, 24.11, 2016

Студенти Івано-Франківського національного медичного університету провели благодійну акцію для дітей-сиріт. Вони зібрали солодощі та відвезли їх до Містечка милосердя святого Миколая у селі Крихівці.

Як розповідає одна з організаторів, студентка другого курсу Вікторія Боліновська, під час благодійного вечора, присвяченого Гелловіну, студенти провели акцію – своєрідною перепусткою на свято була шоколадка. Пізніше із зібраними солодощами студенти вирушили до Містечка святого Миколая у село Крихівці, інформує прес-служба ІФНМУ.

Акцію організував Студентський парламент ІФНМУ. До діток, крім Вікторії Боліновської, також поїхали другокурсниця Анна Михайлюк і студент четвертого курсу Валерій Кіндюк.

Містечком опікуються Сестри служебниці Господа і Діви Марії з Матари – "Згромадження Воплоченого Слова". Вони зустріли студентів та дозволили поспілкуватися з дітьми.

"Ми зустрілися з кількома дітьми дошкільного віку, кілька школярів та троє дівчаток, які вчаться в коледжі,  розповідає Вікторія Боліновська.  Багатьох діток ми не застали в Містечку, бо вони ще не повернулися з уроків. Ми розповіли про наш університет, про студентське життя".

"Минулого року ми також збирали солодощі для дітей, які перебувають у лікарнях,  продовжує Вікторія.  Цього року ми вирішили відвідати діток-сиріт і зробити їм таке маленьке свято. Це був для нас особливий день, дітки прийняли нас дуже привітно, були напрочуд відкритими, багато спілкувалися. Ми дякуємо їм за це спілкування. Це було просто неймовірно!"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: