fbpx

Студенти ІФНМУ взяли участь у літній школі в Італії. ФОТО

Здоров'я 09:55, 24.09, 2017

Нещодавно в італійському місті Бая Доміція на острові Іскія відбулася літня школа, організована Інститутом Міжнародної Академічної і Наукової Співпраці (ІМАНС). Участь у престижному освітньому проекті взяли студенти шостого курсу Івано-Франківського національного медичного університету Андрій Піжук та Вікторія Гайдей. Вони поділилися враженнями, які отримали під час навчання.

Мета діяльності ІМАНСу – сприяння розвитку освіти, науки та громадянського суспільства в Україні та підвищенню академічної мобільності українців на арені міжнародної освіти, інформує прес-служба ІФНМУ.

"Учасники літньої школи отримали цінну інформацію про грантові можливості для науковців у Європейському Союзі, – розповідають студенти. – Ми взяли участь у проектних та психологічних тренінгах, розвинули навики ефективного ділового спілкування та вдосконалили ділову англійську мову. Найціннішим, що ми для себе взяли з цього навчання, — це, перш за все, вміння налагодити контакти і працювати в команді".

Доповненням навчання у літній школі були відпочинкові та екскурсійні програми до Неаполя, Рима та Ватикану, котрі теж додали незабутніх вражень.

Здобуті знання будуть корисними для професійної діяльності українських молодих науковців та послугують вагомим кроком для вдосконалення медичної системи в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: