fbpx

Студенти ІФНТУНГ вийшли у фінал VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу

Суспільство 17:57, 13.01, 2017

Студенти Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу успішно змагались на ІІ (обласному) етапі VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед вищих навчальних закладів, в якому взяли участь студенти з 27 вишів.

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Мета конкурсу – вшанування творчої спадщини великого генія українського народу, виховання поваги до українських мовних традицій, підвищення рівня мовної освіти студентів.

Наприкінці минулого року конкурсна комісія підбила підсумки ІІ етапу. Серед університетів негуманітарних напрямів низку призових місць здобули студенти ІФНТУНГ:

І місце – Калатурний Антон (гр. ІП-16-1);

ІІІ місце – Широка Христина (МН-16-1).

Такими високими результатами переможці з ІФНТУНГ завдячують своїй працьовитості, наполегливості, а також викладачам кафедри філології та перекладу ІГПДУ – доцентам Якібчук М. В. та Судук І. І., які вклали у їхню підготовку не лише знання, але й душу і завзяття. Переможці ІІ етапу братимуть участь у фінальному етапі конкурсу, студенти та їхні керівники нагороджені грамотами департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: