fbpx

Апеляцію у справі Міхальця перенесли – адвокат не з'явився через трагедію в родині

Суспільство 14:32, 07.11, 2016

Івано-Франківський апеляційний суд не зміг розглянути апеляційну скаргу прокуратури щодо обрання запобіжного заходу начальнику патрульної поліції Дмитру Міхальцю, якого обвинувачують у перевищенні службових повноважень.

Сьогодні на судове засідання не з'явився захисник Дмитра Міхальця. У клопотанні про перенесення засідання йдеться про те, що в адвоката померла дружина. 

Представники обвинувачення і потерпілого погодилися із перенесенням засідання на 14 листопада. 

Нагадаємо, 26 жовтня голова патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець отримав оголошення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 365 ч. 2 – перевищення влади або службових повноважень.

КУРС писав, що учасник АТО, боєць батальйону спецпризначення "Івано-Франківськ" Іван Чайковський звинуватив начальника патрульної поліції Дмитра Міхальця у побитті та дав свідчення в прокуратурі Івано-Франківська.

Начальник патрульної поліції заперечив побиття ветерана.

Івано-Франківський міський суд обрав Міхальцю запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання і покласти на нього обов'язки з'являтися до слідчого прокурора на першу вимогу. Від посади його не відсторонили. Після цього прокуратура оскаржує запобіжний захід в апеляційному суді.

Як повідомляв КУРС, франківські активісти і журналісти звернулися до Генерального прокурора Юрія Луценка з листом на підтримку Міхальця. Підписанти листа закликають Генпрокурора взяти під контроль розслідування кримінального провадження відносно начальника Управління патрульної поліції в м. Івано-Франківську лейтенанта поліції Дмитра Міхальця та гарантувати неупередженість і раціональність дій прокуратури у цій справі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: