fbpx

Затриманий нетверезим за кермом начальник "паспортного столу" на суд не прийшов

Суспільство 10:02, 20.03, 2017

В Івано-Франківському міському суді мали сьогодні розглянути постанову на начальника ДМС Сергія Саїва, якого затримали за кермом автомобіля у стані алкогольного сп'яніння. Проте Саїв на суд не прийшов – у відпустці.

Сергій Саїв на суд не з'явився та подав клопотання до суду з проханням перенести розгляд, оскільки він на цей час знаходиться у відпустці. Наразі він перебуває за межами міста на лікуванні. Суд перенесли на 4 квітня.

Нагадаємо, постанова на Сергія Саїва була складена про порушення за статтею 130 КУПаП (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

Як розповів прес-секретар патрульної поліції Микола Гурак, на 102 надійшло орієнтування про водія, який міг бути у стані алкогольного сп'яніння.

"Патрульні побачили автомобіль, коли він не увімкнув сигнал повороту, повертаючи по вулиці Незалежності. Це було підставою для зупинки. У водія були характерні ознаки алкогольного сп'яніння. Йому запропонували пройти тест на алкоголь у присутності свідків, але він відмовився. Проїхати у медзаклад він теж відмовився. Відповідно на нього було складено протокол за ст. 130", – розповів Микола Гурак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: