fbpx

Суд повернув франківській школі приміщення, орендоване Укртелекомом

Суспільство 16:32, 16.02, 2017

Прокуратура Івано-Франківської області відстояла позицію в апеляційній інстанції щодо неправомірної оренди приміщення загальноосвітньої школи в м. Івано-Франківську.

За позовом прокуратури Львівський апеляційний господарський суд 13 лютого ухвалив рішення, яким повернув у комунальну власність частину приміщення загальноосвітньої школи №6 м. Івано-Франківська, повідомили у прес-службі прокуратури Івано-Франківської області.

Так, встановлено, що з 2007 року ПАТ "Укртелеком" на підставі рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради уклав договір оренди нежитлового приміщення ЗОШ №6 площею майже 30 кв. м для здійснення господарської діяльності.

Місцева прокуратура звернулась із позовом до господарського суду Івано-Франківської області про визнання рішення виконавчого комітету незаконним, а договору оренди недійсним.

Рішенням суду першої інстанції у задоволенні позовних вимог прокурора відмовлено.

Не погоджуючись із ухваленим рішенням, прокуратура області оскаржила його до Львівського апеляційного господарського суду, який підтримав її принципову позицію та скасував рішення суду першої інстанції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: