fbpx

Суд повернув Франківській ЦМКЛ приміщення, які незаконно зайняв підприємець

Суспільство 17:06, 11.12, 2015

Завдяки втручанню прокуратури Івано-Франківській центральній міській клінічній лікарні буде повернуто приміщення, яке необхідне їй для проведення лікувально-діагностичного процесу.

Так, у липні 2015 прокуратура м. Івано-Франківська звернулася з позовом в інтересах держави в особі виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради до суб’єкта господарювання про зобов’язання звільнити безпідставно зайняті ним нежитлові приміщення, які розташовані в будівлі Центральної міської клінічної лікарні та перебувають на балансі останньої. Договір оренди нежитлових приміщень із підприємством припинив свою дію ще у травні 2015 року, однак відповідач приміщень не повернув. 

Рішенням господарського суду Івано-Франківської області від 01.10.2015 в задоволенні позову прокуратури міста відмовлено, пише КУРС з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

Прокуратура принципово не погодилась з таким рішенням і оскаржила його в апеляційному порядку.

Постановою Львівського апеляційного господарського суду від 01.12.2015 рішення господарського суду Івано-Франківської області від 01.10.2015 скасовано, а позов прокуратури м. Івано-Франківська задоволено в повному обсязі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: