fbpx

Суд відправив на психіатричну експертизу жінку, яка вбила двох дітей та намагалась вчинити суїцид

Суспільство 11:35, 24.05, 2016

Майже два місяці минуло з того дня, як на Прикарпатті в житловому будинку було знайдено без ознак життя тіла двох дітей – 2-річного та 9-річного хлопчиків.

Горе-матір, яку підозрюють у навмисному вбивстві, в неадекватному стані було госпіталізовано до лікувального закладу, пише ГК.

Днями суд направив жінку на психіатричну експертизу. Водночас їй було продовжено термін перебування в СІЗО ще на 60 днів.

Нагадаємо, 3 квітня о 21.15 у Верховині знайдено мертвими двох дітей. Старшому сину мати дала випити воду, в якій були розчинені таблетки. А молодшому – таблетки, які назвала вітамінами. Від спожитих медичних препаратів у них наступила миттєва смерть. Жінку госпіталізували до Івано-Франківської обласної психоневрологічної лікарні (ОПНЛ) № 3 з діагнозом гострий поліморфний психотичний розлад, суїцидальна спроба. Попри те, що відповідно до довідок, виданих  Верховинською районною поліклінікою, жінка на обліку у лікарів нарколога та психіатра раніше не перебувала.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. 6 квітня розпочався суд у цій справі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: