fbpx

Студенти-сироти ІФНТУНГ отримали від ректорату подарунки до новорічно-різдвяних свят

Суспільство 21:20, 18.12, 2016

Ректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Євстахій Крижанівський та проректор з науково-педагогічної роботи Олег Мандрик напередодні новорічних свят зустрілися з позбавленими батьківського піклування студентами та студентами-сиротами, які навчаються в університеті, та привітали їх з прийдешніми Святом святого Миколая, Новим 2017 Роком та Різдвом Христовим.

Керівники університету від щирого серця побажали студентам здійснення найзаповітніших бажань і мрій, міцного здоров’я, звичайного людського щастя та теплоти, успіхів у навчанні, освоєнні знань, інформує прес-служба ІФНТУНГ.

Не обійшлось й без подарунків, до яких вагому матеріальну частку вніс студентський профком: 42 студенти ІФНТУНГ отримали матеріальну допомогу у розмірі 500 гривень та солодкий подарунок.

У відкритому, доброзичливому спілкуванні студенти мали змогу обговорити з керівниками актуальні питання, такі як організація дозвілля, умови проживання в гуртожитках, подальшого працевлаштування, виплат стипендій тощо.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: